Utvecklingsdag för ditt personliga varumärke – till nytta för verksamheten

 

Du och dina kollegor avgör framtidsutsikterna. Det gäller vare sig du arbetar på ett företag eller i en offentlig förvaltning. Här är en dag där vi jobbar för fullt med att tydliggöra dina styrkor och då du blir mer medveten vad som är värt att mer eller mindre välja bort.
I rask takt kommer vi genomföra övningar som på allvar tvingar dig att tänka till vad du ganska enkelt kan göra för att du ska nå ut med det du kan och gillar. Vi visar hela tiden det ur ett perspektiv som gör att både du och verksamheten du jobbar i gynnas. Chansen är stor är att du efter dagen äntligen tar tag i de där sakerna som du innerst inne vet skulle vara bra för din utveckling, för verksamheten och kunderna.

Under dagen tar vi inspiration och får veta hur spännande personligheter som Jan Carlzon, Mark McCormack och flera andra kända och mindre kända personer gjort för att tydliggöra sina personliga varumärken så att verksamheten fått en knuff i rätt riktning.

 

Under dagen arbetar vi med:

  • Nuläget för dig och din roll.
  • Grit, knepen för att komma på banan igen och igen…
  • Paketering.
  • Sociala medier.
  • Scenarion. Framtidsspaning för dig.

Efter kursen kommer du få tips på ett flertal läsvärda böcker och lyssningsvärda poddavsnitt i ämnet. Unna dig och verksamheten den här dagen!

Pris: 3 990 kr exklusive moms. Lunch ingår i kurspriset.
Tid: 9.00 – 16.00, lunch 12.00-12.45.
Datum: 16 november 2017, 23 november 2017.
Plats: Hågelbyparken i Tumba utanför Stockholm. Vägbeskrivning finns här.
Anmälan: E-post: lars.carlen@filoqwulto.se eller telefon 070 529 94 42. Uppge namn, företag, adress, e-post, telefonnummer och eventuella allergier eller önskemål vad gäller din kost.