Inspelning – tillfällena när magin skapas, men då allt kan gå åt pipan

 

När vi tagit fram strategin för kundens podd, blir nästa steg att skapa innehållet Utifrån planeringen gäller det att boka in intervjuer, spela in på tidpunkter och platser då det händer sådant som är relevant för podden och när det fungerar för intervjupersonerna. I planeringen ser vi till att skapa utrymme för att rapportera om vad som händer inom poddens ämnesområdet utan att någon kunde veta det i förväg. För att spela in det gäller det att ha en plan och samtidigt spelutrymme för flexibilitet.

Relevanta intervjupersoner

Vi är erfarna reportrar som kan ta hand om den tidkrävande bokningen av intervjuer och få till avspända och intressanta samtal. Ni väljer hur mycket eller lite av arbetet med att boka intervjupersoner och intervjua som ni vill göra själva.
För en del organisationer är det skönt att lämna över innehållsproduktionen till Filoqwulto för att bli avlastade. För andra organisationer känns det viktigt att göra en del av innehållsproduktionen själva och i så fall utbildar och tränar i professionell intervjuteknik och peppar när det behövs. Att intervjua på allvar kräver både förberedelser och träning. Genom oss finns erfarenheten och tryggheten. Vad gäller utrustning har vi testat diverse utrustning för att se vad som lämpar sig under vissa förhållanden. Den erfarenheten gör att ni slipper göra onödiga misstag.